Såld

Tollare, Nacka

Tollareslingan 12, 10/10 tr

Slutpris: 4 280 000 kr

Tollareslingan 12, 10/10 tr

Fantastiskt boende med livskvalitet i fokus. Milsvid utsikt och magiska solnedgångar högst upp!

En av Tollares finaste panoramavyer med utsikt över Lännerstasundet och fin natur med milsvid utsikt. Kom på visning och se själva. Helt magiskt att se vatten, skog och hustak från den rymliga balkongen i insynsskyddat sydvästläge med magiska solnedgångar.

Är du kräsen och vill ha det bästa. Välkommen till denna 2 rok med fantastisk utsikt från bostadens alla fönster och den rymliga balkongen i ett härligt västerläge. Balkongen kan möbleras både med soffa, matbord och planteringar. Unikt för denna bostad är att den har stora fönster som ger rummen en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp!
En väldigt trivsam bostad med yteffektiv och bra planlösning med stort sovrum med gott om förvaring i garderob och anslutande klädkammare, öppen social yta mellan kök och vardagsrum i västerläge med balkong och havsutsikt. Från bostaden ser man både vatten och skog över på Saltsjöbadsidan. Fina stilrena materialval och bra förening med garageplats.

- Högst upp i huset
- Fantastiska solnedgångar
- Magisk utsikt över Lännerstasundet
- Stor möblerbar balkong
-Stora fönster med härligt ljusinsläpp
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse. - Utmärkta kommunikationer i form av bussar som
går från Tollare torg (nr 414, 442),

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem där ni får allt paketerat i ett och samma hem. Rymligt sovrum, gott om förvaring, stort stilrent badrum med dusch och klädvårdshörna med tvättmaskin och torktumlare. Stor social yta med öppet mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp, möblerbar balkong i sydvästläge med sol från lunch till solnedgång. Kan det bli bättre!?
Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här finns plats för soffa, tv och matplats. Köket är stort och smart planerat med gott om förvaring och arbetsutrymmen.

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Välkommen till ett fantastiskt hem att bo och trivas i!

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollareslingan 12, 10/10 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad