Såld

Tollare, Nacka

Tollare torg 4, 1 tr

Slutpris: 2 500 000 kr

Tollare torg 4, 1 tr

Perfekt läge för denna välplanerade tvåa i populära Tollare!

Perfekt läge för denna välplanerade tvåa i populära Tollare. är väldisponerad med sina 46 kvm med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där utgången till den magiska balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet. Detta är ett fantastiskt område där man bor granne med natur och hav i skärgårdsmiljö med behagligt cityavstånd.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Vidare in i bostaden når man det ljusa vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Härligt stora fönsterpartier ger ljuvligt ljusinsläpp till rummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffgrupp, tv-möbel och ett matbord för 4-6 personer med möjlighet för större middagsbjudningar. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Från detta utrymme når man bostadens inglasade balkong i bästa västerläge med lugn innergård direkt utanför. Balkongen är rymlig nog för både bord, stolar, växter och en mindre soffa. Balkongens övre inglasning är fullt öppningsbar för varma soliga dagar och i balkongtaket finns krok för montering av infralampa där då möjlighet att vistas på balkongen från tidig vår till sen höst finns.

Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljus massiv trä. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Samtliga vitvaror i rostfritt. Naturlig och bra matplats för 4-6 personer. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Bostaden har ett rymligt sovrum med garderob och plats för en större dubbelsäng. Stort fönster gör rummet härligt ljust. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Stort och fräscht badrum i stilrena färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat med kommod, spegelskåp, golvvärme samt kombinerad tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinen och möjlighet till överskåp.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Fatos Cetinkaya
Assisterande mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare torg 4, 1 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad