Såld

Tollare, Nacka

Tollare strand 5

Slutpris: 6 700 000 kr

Tollare strand 5

Fritt & högt läge med fantastisk utsikt mot vattnet!

Med ett enastående läge på väg ner mot Tollare Kaj ligger denna väldisponerade 4:a i toppskick. Högt läge med fönster i två väderstreck ger ett genomgående fint ljusinsläpp in i lägenheten. Direkt vattenkontakt ger en fantastiskt känsla och gör detta boende unikt. Planlösningen är väl genomtänkt med tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Utgång till balkong med fantastisk utsikt över Lännerstasundet. Bekvämt boende med garage och förråd i huset. Förening erbjuder även takterrass, gym, övernattningslägenhet samt relax och bastu.

En lägenhet som måste upplevas på plats - bara att ställa favoritmöblerna på plats och flytta in.

Boende i Tollare kan njuta av ett naturskönt läge, med närhet till skog, grönska och vatten, samtidigt som det är en modern boendemiljö med närhet till City. Tollare är ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse i form av flerfamiljshus, villor samt radhus. Området har snabbt blivit ett mycket eftertraktat bostadsområde i Nacka. Endast några minuters promenad på stig genom skog och äng till populära Noblaskolan (för- och grundskola) utan att passera trafikerade vägar. Flera andra förskola och skolalternativ finns på kort avstånd. Kort promenad till Sockenvägen till busshållplats som trafikerar Slussen med täta avgångar. Pendelbåt till City kommer att börja trafikera våren 2021. Några minuters promenad från huset finns ett bageri/café, mataffär, gym och yoga. Vid Tollare Kaj finns en populär restaurang Bruket och en glass på Kennys Gelato rekommenderas. Det byggs även just nu ett promenadstråk så boende i Tollare kan enkelt promenera till populära restaurangen Smokehouse. Äger man en båt eller planerar att köpa så finns båtplatser nere vid kajen att hyra vid Kennys Gelato.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad