Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollare Strand 5

  • price tag icon 5 829 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 87,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 829 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Tollare Strand 5

Fantastisk trea med balkong och enastående havsutsikt!

Möjlighet till privatvisning vid intresse!

Denna fantastiska 3:a i utmärkt skick erbjuder ett enastående läge och en smart planlösning. Med fönster i tre väderstreck och en hisnande sjöutsikt, badar denna bostad i naturligt ljus. Bostaden erbjuder en mysig balkong som ger tid för socialt umgänge och avkoppling. Med två sovrum, ett stilfullt badrum, ett modernt kök och ett välkomnande vardagsrum i en delvis öppen planlösning, har denna lägenhet allt du behöver. Detta är verkligen ett drömboende!

Dessutom erbjuder detta boende bekvämligheter som garage och förråd i samma byggnad. Men det är inte allt! Föreningen har också imponerande takterrasser, gym, övernattningslägenhet för gäster och en underbar relax- och bastuavdelning.
En lägenhet som måste upplevas på plats - bara att ställa favoritmöblerna på plats och flytta in.

Intresseanmälan
Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad