Såld

Tollare, Nacka

Tollare strand 1

Slutpris: 3 000 000 kr

Tollare strand 1

Fin 2:a i populära Tollare med sjöutsikt!

Fantastiskt fin och välplanerad 2:a i populära Tollare med magisk sjöutsikt. Här bor du med närhet till vattnet med utsikt från egen balkong. Bostaden har en tilltalande och inbjudande planlösning med härliga sällskapsytor. När man kommer in i lägenheten välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Denna generösa yta rymmer plats för soffgrupp, tv-möblemang och matbord. Balkongen ligger i ett härligt läge med utsikt mot Lännerstasundet, här finns plats för en mysig utegrupp. Hemtrevligt sovrum med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Utöver de två platsbyggda garderoberna i sovrummet finns det goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren intill.

Här bor ni med hiss direkt ner till strandpromenaden med promenadavstånd till badplats, Mårtens holme, ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården, restaurang och magisk glassaffär - Kennys Gelato. Tollare är ett fantastiskt område där man bor granne med natur och hav.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare strand 1, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad