Såld

Tollare, Nacka

Tollare kaj 8

Slutpris: 5 500 000 kr

Tollare kaj 8

En av föreningens bästa 3:or på första parkett!

Med ett enastående läge på Tollare Kaj ligger denna väldisponerade 3:a i toppskick. Högt läge med fönster i två väderstreck ger ett genomgående fint ljusinsläpp. Direkt vattenkontakt ger en fantastiskt känsla och gör detta boende unikt. Utgång till balkong med fantastisk utsikt över Lännerstasundet. Bekvämt boende med garage och förråd i husen.

En lägenhet som måste upplevas på plats - bara att ställa favoritmöblerna på plats och flytta in.
Bättre kan du inte bo i området!

Vacker sjöutsikt från balkong och fönster i fil mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från kök, vardagsrum och balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ek, snyggt grått klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i mörkgrå sten och vitmålade tak och väggar i neutrala färger. Exklusivt Marbodal-kök med exklusiva materialval samt generöst med förvaring, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och duschhörna med plats för badkar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Två välplanerade sovrum med gott om klädförvaring samt en magisk inglasad balkong med ett sydostläge och en utsikt du måste se på plats. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen

- Inglasad balkong som enkelt kan öppnas upp helt

- Två bra sovrum

- Ljus och väldisponerad bostad

- Öppen planlösning

- Hänförande sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage

- Garanterad garageplats, laddstolpar finns

- Stenkast från ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och en magisk glassaffär, Kennys Gelato

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad