Såld

Tollare, Nacka

Tollare kaj 8, 4 tr

Slutpris: 2 680 000 kr

Tollare kaj 8, 4 tr

Lyxig och bra placerad två i Tollare som ligger precis nere vid vattnet 4 trappor upp i huset.

Lyxig och bra placerad två i Tollare som ligger precis nere vid vattnet 4 trappor upp i huset. Vackert ljusinsläpp och trevlig planlösning!

Vacker sjöutsikt från balkong och fönster i fil mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring och garanterad garageplats. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad ek, snyggt klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i moderna kulörer. Generöst kök för en liten 2 rok som är fullutrustat maskinellt där det finns kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn och micro. Badrummet är stort och stilrent där det idag finns en praktisk tvätthörna för kombinerad tvätt- och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och duschhörna med möjlighet till att stoppa in ett badkar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen
- Ljus och väldisponerad bostad
- Öppen planlösning
- Garanterad garageplats
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage.
- Yteffektiv 2rok
- Stenkast till ångbåtsbrygga, båtplats, badplats, bryggan över till Mårtens holme och restaurang Bruket samt Kennys Gelato.
- Sovrummet rymmer 180 säng
- Externt förråd tillhör bostaden

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare kaj 8, 4 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad