Till salu

Tollare, Nacka

Tollare kaj 6, 6tr

7 995 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 105 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 850 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Tollare kaj 6, 6tr

Välkomna till en av kajens absoluta pärlor med en spektakulär utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du högt upp i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Vardagslyx när den är som bäst!

Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen.

Bostaden var tidigare en fyra med tre bra sovrum som nuvarande ägare valde att göra om till en trea. Se alternativ planlösning. Masterbedroom är väldigt generöst med vackert fönster och sjöutsikt samt gott om förvaring. Lägenheten har ett frontläge mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats.

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Goda nyheter för alla Tollarebor är att nu har Waxholmsbolaget börja gå med linje 17, 18 och 19 in mot Nybrokajen samt ut i skärgården från Tollares ångbåtsbrygga.

- Möjlig fyra! (registrerad 4 rok i lägenhetsutdrag) Se alternativ planlösning.
- Makalös vattenkontakt
- Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Fantastiskt badrum
- Stort master bedroom
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442)

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad