Såld

Tollare, Nacka

Tollare kaj 6, 6tr

Slutpris: 8 000 000 kr

Tollare kaj 6, 6tr

Välkomna till en av kajens absoluta pärlor med en spektakulär utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du högt upp i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Vardagslyx när den är som bäst!

Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen.

Bostaden var tidigare en fyra med tre bra sovrum som nuvarande ägare valde att göra om till en trea. Se alternativ planlösning. Masterbedroom är väldigt generöst med vackert fönster och sjöutsikt samt gott om förvaring. Lägenheten har ett frontläge mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats.

Till bostaden finns ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

- Möjlig fyra! (registrerad 4 rok i lägenhetsutdrag) Se alternativ planlösning.
- Makalös vattenkontakt
- Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Fantastiska badrum
- Stort master bedroom
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442)

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad