Såld

Tollare, Nacka

Tollare kaj 4, 7/8tr

Slutpris: 4 800 000 kr

Tollare kaj 4, 7/8tr

Stor 3a med fin vattenutsikt. Belägen näst högst upp i huset!

Ring mäklaren för att boka visning!

Vattenutsikt från kök, vardagsrum och balkong, näst högst upp i huset, två bra sovrum som passar både familjen som paret som såklart vill ha bekvämligheten och lyxen med ett extra rum. Ljusinsläppet är magiskt och likaså solläget på balkongen, soligt österläge. Bostaden måste upplevas på plats.

Vacker sjöutsikt från balkong och flertalet fönster där du ser vattenutsikten mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från kök, vardagsrum och balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats. Finns många laddplatser. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ek, snyggt grått klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i vitt. Generöst kök med exklusiva materialval i form av bänkskiva, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och duschhörna med plats för badkar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Två välplanerade sovrum med gott om klädförvaring samt en magisk balkong med ett västerläge och en utsikt du måste se på plats. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen

- Stor balkong om ca 11 kvm

- Två bra sovrum

- Ljus och väldisponerad bostad

- Öppen planlösning

- Hänförande sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage

- Generös 3 rok 7 tr upp av 8 möjliga

- Stenkast från kommande ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och magisk glassaffär, Kennys Gelato

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad