Såld

Luthagen, Uppsala

Tiundagatan 54B

Slutpris: 3 525 000 kr

Tiundagatan 54B

Stor och trivsam lägenhet som har något så unikt som fönster i alla fyra väderstreck! Öppen spis!

Stor och trivsam lägenhet som har något så unikt som fönster i alla fyra väderstreck! Stort och luftigt vardagsrum med vacker (fungerande) öppen spis. Två balkonger i olika väderstreck, så du har alltid sol någonstans.
Planlösningen erbjuder stort vardagsrum, kök med separat matplats, tre ordentliga sovrum, badrum och en gäst wc samt två balkonger. Lägenheten har två förråd i källaren.

Föreningens innergård är extrem omtyckt och vacker med stora grönområden. Brf Kurvan har flertalet tvättstugor (där närmsta ligger i källaren), gott om cykelrum, ett stort och välutrustat gym, samt ett separat motionsrum med pingisbord.

Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; jogga i Stabbyskogen, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Skola och förskola finns i närområdet. Behagligt cykelavstånd till city!

Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare Jakob Ekerot på antingen 0702-469205 alternativt jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tiundagatan 54B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad