Såld

Luthagen, Uppsala

Tiundagatan 39

Slutpris: 2 500 000 kr

Tiundagatan 39

Högst upp i huset med en härlig utsikt.

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet med en spännande planlösning. Belägen högst upp, på åttonde våningen, i välrenoverad byggnad med hiss från markplan. Balkong med ett soligt och mycket fritt söderläge och med fin utsikt över Luthagens/Rickombergas villakvarter och Stabbyskogen. Lägenheten har bl a bra sällskapsytor och ett skönt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett vindsförråd och en matkällare.

Planlösningen ger er en rymlig möblerbar entre/hall med klädkammare, kök med matplats och diskmaskin, duschrum/WC med kakel, klinker och tvättmaskin, vardagsrum med utgång till balkongen och ett sovrum som även det har utgång till balkongen.

Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd till absoluta stadskärnan och nära till affärer, restauranger, cafeér, gym och service. Naturen finner du runt knuten med elljusspår i Stabbyskogen och längs gärdet.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och billiga p-platser och kallgarage som fås via kösystem. Gårdsmiljö med gräsytor, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tiundagatan 39, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad