Till salu

Uppsala

Tiundagatan 39

2 195 000 kr
area icon Yta
  • 65 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 295 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1961
Tiundagatan 39

VÄLPLANERAD OCH RYMLIGA TVÅA I LUTHAGEN MED HISS.

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet med utmärkt planlösning. Belägen högt upp, på våning 6 av 8, i välrenoverad byggnad med hiss från markplan. Balkong med ett soligt och mycket fritt läge och med fin utsikt över Luthagens/Rickombergas villakvarter samt Stabbyskogen. Lägenheten har bl a bra sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier.

Planlösningen ger er en rymlig möblerbar entre/hall med klädkammare, kök med matplats och diskmaskin, badrum/WC med kakel och klinker, vardagsrum med utgång till balkongen och ett sovrum som även det har utgång till balkongen.

Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd till absoluta stadskärnan och nära till affärer, restauranger, cafeér, gym och service. Naturen finner du runt knuten med elljusspår i Stabbyskogen och längs gärdet.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och billiga p-platser och kallgarage som fås via kösystem. Gårdsmiljö med gräsytor, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Missa inte denna möjlighet och anmäl dig till visning redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tiundagatan 39, Till salu i , Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad