Såld

Årsta, Uppsala

Timjansgatan 89

Slutpris: 5 200 000 kr

Timjansgatan 89

HUS I ÅRSTA!

Välkommen till detta trevliga och rymliga hus i populära Årsta. Huset är rymligt med 109kvm i entréplan och 109kvm i källarplan. Här finner ni en lugn och skyddad gårdsmiljö med generös altan. Huset har bland annat mycket fina sällskapsytor, rejäla sovrum och bra förrådsutrymmen.

Planlösningen på entréplanet ger er välkomnande hall med klädkammare, trivsamt och stort kök med tillhörande matplats, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, badrum med dusch, fyra bra sovrum. I källaren har ni rejäl gillestuga, hobbyrum, tvättstuga och rejält förrådsutrymme.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med nära till lekplats, skolor, dagis samt Gränby Centrum. Nära till goda busskommunikationer och för den bilburne pendlaren nås E4:an snabbt.

Tillträde är planerat Februari 2021.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Timjansgatan 89, Såld i Årsta, Uppsala Planlösning från Timjansgatan 89, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad