Såld

Kvarnholmen, Nacka

Thunströms väg 14

Slutpris: 9 800 000 kr

Thunströms väg 14

Exklusiv 5:a med fönster i tre väderstreck och stor takterrass högst upp i huset!

- Högst upp i huset
- Exklusivt boende med takterrass om 21 kvm
- Fönster i tre väderstreck utan insyn
- En av få lägenheter som inte kommer få insyn när andra byggena är klara

Unna dig det ultimata boendet med denna fantastiska takvåning på Solhatten i Kvarnholmen! Med en yta på 125kvm och en takterrass på ca 21kvm i bästa solläge, erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av lyx och komfort. Från takterrassen kan du njuta av en strålande utsikt mot Svindersviken, vilket gör detta till det ultimata drömhemmet.

Lägenheten är en välplanerad 5 rok med dubbla badrum och en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som gör den perfekt för både vardagsliv och underhållning. Bostaden präglas av exklusiva materialval och påkostade detaljer, vilket gör att den sticker ut från mängden. Hela bostaden är klädd i vacker ekparkett på golvet, vilket ger en känsla av klassisk elegans och stil.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Thunströms väg 14, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad