Såld

Kvarnholmen, Nacka

Thunströms väg 12

Slutpris: 3 150 000 kr

Thunströms väg 12

Trevlig tvåa med stor och solig balkong mot vacker havsutsikt, högt upp i huset

Välkommen till en nyproducerad 2:a om 44 kvm med strålande solläge på balkongen och vacker utsikt mot vattnet. Gott om utrymme i hallen som har bra förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, varifrån man når den härligt placerade balkongen, i ett lugnt läge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum samt badrum utrustat med dusch och egna tvättmöjligheter. Samtliga vitvaror är från Siemens. Bostaden har genomgående ekparkett, målade väggar i vitt, fönsterbänk av natursten samt dimmer strömbrytare. Det är en genomgående lägenheten med generöst ljusinsläpp. Bostaden har mängder tillval och uppgraderingar som ger en mer exklusiv känsla. Välkommen att trivas!

- Solig balkong på med havsutsikt
- öppen planlösning
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Hissen direkt ner till garage
- Externt förråd
- Flexibelt tillträde
- Kvarnholmens Centrum med stort service utbud
- Rikt kulturliv
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

På Kvarnholmens soliga södra sida bygger Peab Solvändan som är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här planerar de för 77 lägenheter om 1-5 rum och kök. Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren.

Området är beläget på en naturskön plats där du får stadslivets bekvämligheter och skärgårdens lugn. Kvarnholmens historiska industribyggnader blandas med moderna bostäder, närcentrum, skolor, strandpromenader och kajer.

Boendeparkering finns i två plan, garage under husen och man planerar för flera laddplatser.

Var den första att flytta in i denna bostad!
Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solvandan/

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Thunströms väg 12, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad