Såld

Telegrafberget, Nacka

Telegrafvägen 36

Slutpris: 6 300 000 kr

Telegrafvägen 36

- Högst upp i huset med oslagbar utsikt över Stockholms inlopp
- Unik lägenhet som sällan kommer ut till salu
- Fantastisk yta över kök, vardagsrum och den stora inglasade balkongen om 12.5kvm
- Gym och bastu i huset!
- Två badrum
- Möjligt med garageplats i huset samt externt förråd ingår
- Båt och bussar in till stan finns i området

Välkommen till denna enastående trerumslägenhet med en optimal planlösning, belägen i det nyproducerade Telegrafberget, som erbjuder en hög livskvalitet. Här bor man högst upp i huset med extra stor inglasad balkong med en magisk utsikt som helt enkelt måste upplevas på plats. Här kan du koppla av efter arbetsdagen och avnjuta solnedgångar samt båtlivet precis utanför din balkong.

Interiören i lägenheten har utformats med exklusiva och stilrena materialval, vilket ger en känsla av exklusivitet och elegans. När man kliver in i bostaden möts man av platsbyggda garderober och generös förvaring. Vidare hittar man bostadens hjärta - ett kök och vardagsrum som utgör den perfekta ytan för kvalitetstid med familj och vänner över middagar med den oslagbara utsikten som kuliss. Köket har generösa arbetsytor, mycket förvaring och modern utrustning med smakfulla materialval.

Det exklusiva badrummet har mörk sten på golvet och är fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare, kommod, dusch och ytterligare förvaringsmöjligheter ovanför arbetsbänken. I anslutning finns master bedroom med eget badrum, walk-in closet och en ytterligare balkong mot söder med en rogivande utsikt över naturen. Det andra rummet är mångsidigt och kan användas som ett sovrum, hemmakontor eller gästrum. Det ingår dessutom ett externt förråd i källaren.

Området befinner sig i en spännande utvecklingsfas med planer på restauranger, hotell och en båthamn, vilket kommer att ytterligare förhöja din livsstil.

Lägenheten är för den kräsne köparen och har det perfekta läget för dig som söker en harmonisk balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Direkt utanför huset på kajen finns pendelbåt som smidigt tar dig till city eller ut till skärgården. Samtidigt har du nära till vackra naturområden, som erbjuder möjligheter till avkoppling och frisk luft. Området har dessutom en förskola för bekvämlighetens skull.

Välkommen till visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Telegrafvägen 36, Såld i Telegrafberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad