Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Tegnérlunden 9

Slutpris: 15 700 000 kr

Tegnérlunden 9

Sällskaplig renoveringspärla med rymd, sekelskiftesattribut och uthyrningsdel - skuldfri förening!

Sekelskiftesattribut, rymd och med uthyrningsdel - sällan till salu på högst eftertraktad adress granne med Tegnérlunden väntar en generös femrummare anno 1911 med renoveringsbehov. Välkomna en halv trappa upp och sätt er egen prägel efter smak och behov i denna trivsamma bostad där man kan bo länge. Dessutom finns en uthyrningsdel som nås via egen ingång som möjliggör lägre boendekostnad eller generationsboende för er som önskar. På tal om boendekostnad bor ni i en skuldfri förening med en låg avgift, endast 3000kr/mån där värme, vatten, fiber, kabel-tv samt ip-telefoni ingår. Här trivs man från första stund med tidstypiska attribut som bevarad serveringsgång, fiskbensparkett, speglade dörrar samt ljusa och luftiga rum i fil med vackra spröjsade fönster som släpper in generöst med ljus. Möjligheterna att omdisponera planlösningen är många och utöver uthyrningsdelen med egen kokvrå och helkaklat duschrum finns i dagsläget finns 3 sovrum, ett kök, en matsal/sällskapsdel, ett duschrum samt en separat wc. Sammantaget en genomgående bostad med imponerande takhöjd och fina möjligheter att skapa sig sitt efterlängtade drömboende.

Brf Tegnérslunden 9 är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Vingråen 40 på adressen Tegnérlunden 9. Föreningen har 13 lägenheter om totalt 1 484 kvm och 1 lokal om 94kvm. Föreningen bildades år 1997 och är skuldfri med stabil ekonomi. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till den trivsamma innergården samt ett cykelförråd i källaren.

Toppläge i Vasastan granne med idylliska Tegnérlunden och nära Observatorielunden. I närområdet finns ett stort utbud av olika butiker, service och riktigt bra restauranger. Populära restauranger i området är bl a Grill, Rolfs kök och Arirang. Drottninggatans gågata med restauranger och butiker nås med kort promenad. Även Odenplan och Vasaparkens grönska nås på några minuter. Det finns ett flertal populära förskolor och skolor inom promenadavstånd. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådmansgatan runt hörnet. Även ett flertal busslinjer trafikerar närområdet. Centralstationen och Arlanda Express finns på promenadavstånd. För den bilburne finns boendeparkering i Vasastan. Alternativt parkering i något av de garage som finns i närområdet.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnérlunden 9, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad