Såld

Luthagen, Uppsala

Tegnérgatan 40 C

Slutpris: 1 510 000 kr

Tegnérgatan 40 C

VÄLPLANERAD ETTA MED UTMÄRKT LÄGE I LUTHAGEN.

Välplanerad 1:a med optimal planlösning i populära Luthagen! Lägenheten är belägen i ett etftertraktat område med närhet till Ekonomikum, nationer, centrum och härliga strövområden med motionsspår i Stabbyskogen. Perfekt för studenten eller som ett första boende!

Lägenheten har genomgående ljusa färgval och en planlösning som är lättmöblerad. Här finns en praktisk hall, badrum med klinker, kakel och dusch, trivsamt rum med parkettgolv samt kokvrå med ljus köksinredning. Vardagsrum med gott om plats för att placera matbord, soffa, tv samt säng.

Till lägenheten hör två källarförråd.

Mycket välskött förening med de stora renoveringarna gjorda. Föreningen har en stor och trivsam innergård med gemensamma trädgårdsmöbler.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad