Såld

Nacka Strand, Nacka

Tändkulevägen 27

Slutpris: 4 300 000 kr

Tändkulevägen 27

Välplanerad hörnlägenhet högt upp i huset med fenomenal utsikt över Nacka!

Välkommen till ditt nya drömhem på Tändkulevägen 27 i Nacka Strand! Denna moderna och välplanerade 3a på våning 5 av 6 är perfekt för den som söker en bekväm och praktisk livsstil. Med en boyta på 63 kvm och en härlig balkong om 7 kvm finns gott om utrymme att trivas på.

Lägenheten är under byggnation och saluförs på ritning, vilket ger dig möjligheten att bli första att flytta in i helt nyproducerad bostad. Byggherren BESQAB är välkänd för sin höga kvalitet och noggranna materialval, vilket garanterar en hållbar och bekväm boendemiljö.

Tändkulevägen 27 är belägen i ett väldigt expansivt område i Nacka Strand, där en tunnelbanestation planeras att färdigställas till 2030. Detta innebär att du har en fantastisk möjlighet att köpa in dig i ett växande område med stor potential för framtida utveckling.

När du kliver in i lägenheten möts du av en modern och öppen planlösning med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Köket är stilrent och modernt, med högkvalitativa vitvaror och en stilren design som gör det till ett inbjudande utrymme för matlagning och social samvaro.

I vardagsrummet finns gott om utrymme för både avkoppling och underhållning, med gott om plats för soffa, TV och annan möblering. Från vardagsrummet har du stora fönster som bjuder på härlig utsikt över området och är det perfekta stället att njuta av och socialisera sig med vänner och familj.

De två sovrummen i lägenheten är båda väl tilltagna och inbjudande, med gott om plats för både säng och förvaring. Badrummet är stilrent och modernt, med högkvalitativa material och en praktisk och stilren design.

Denna lägenhet har också förmånen av att tillhöra en förening som har en mängd attraktiva gemensamma utrymmen. Cykelverkstad och cykelrum gör det lätt att hålla cykeln i trim, medan takterrassen ger möjlighet till trevliga grillkvällar och sociala samvaron. Miljörum, leveransrum, barnvagns- och rullstolsrum gör det lätt att hantera vardagen. Gården är också ett trevligt utrymme för barn och vuxna att koppla av och umgås.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tändkulevägen 27, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad