Till salu
Budgivning pågår

Stavsnäs, Värmdö

Tallstigen 2

  • Friliggande villa
3 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 76,4 m2 boarea
  • 2 470 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1998
Tallstigen 2

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖE BOKNING AV VISNING

Välkommen till detta smultronställe där du lätt skapar din egna skärgårdsdröm! En permanentboende eller ett bekymmersfritt helg-och sommarnöje. På fastigheten finns idag en huvudbyggnad samt ytterligare ett hus med permanentstandard och egen uppfart, perfekt för uthyrning eller generationsboende. Dessutom finns flera förråd, växthus, carport och ett bastuhus.

Här har barn vuxit upp, man har avnjutit långa sommarluncher och trevliga grillmiddagar med familj och vänner på den stora altanen. Kalla höstar och vintrar har bastun gått varm. Den stora tomten är levande och inbjudande med ändlösa möjligheter.

I närheten ligger flera insjöar och havsvikar för härliga bad. Här finns fantastiska möjligheter till magiska naturupplevelser! För den golfintresserade ligger Fågelbro Golf & Country Club med 18-håls bana och en korthålsbana. Här ligger även utmärkta Fågelbro Krog samt populära Bistro Malma.

Besök pittoreska Stavsnäs By med sin skärgårdsbebyggelse med anor från medeltiden. Här hittar du sommarhamnen, Skärgårdsmuséet, Stavsnäs hembageri med restaurang och bar. Här ligger även Östersjövikens omtyckta badstrand. Vid Stavsnäs vinterhamn, som är en året-runt-hamn, kan du ta Waxholmsbåtarna ut till skärgårdens populära öar. I området finns en välsorterad ICA som även är ombud för Systembolag och Postnord. Här finns även cykelpark, padelbanor och stort grönområde med lekplats och pulkabacke för de minsta.

Några minuters bilväg från fastigheten, över Djuröbron, ligger Björkås med bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, skola och förskola, vårdcentral och tandläkare. Djurö/Vindö erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar såsom närbelägna Abborrkrogen, Sjöboden och Motorverkstan. Ni kan också besöka Vita Grindarna som erbjuder fin strand, minigolf, beachvolly, boule, kafé och restaurang. Missa inte ett besök på Munkens bageri eller Glassvillan med egentillverkad gelato och foodtruck. På vackert belägna Djurönäset finns hotell med konferensanläggning och spa. Förskola finns i Stavsnäs och på Djurö finns omtyckt skola F till år9. Det finns en aktiv idrottsförening för fotboll och innebandy.

Goda kommunikationer med buss 433 och 434 till och från Gustavsberg och Slussen. I rusningstrafik går bussarna var 15:e minut. Resan tar ca 50 min till Slussen (direktbuss) och ca 35 min till Gustavsberg.

Intresseanmälan
Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Tallstigen 2, Till salu i Stavsnäs, Värmdö Planlösning från Tallstigen 2, Till salu i Stavsnäs, Värmdö Planlösning från Tallstigen 2, Till salu i Stavsnäs, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad