Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Sysslomansgatan 22, 7tr

Slutpris: 3 300 000 kr

Sysslomansgatan 22, 7tr

Högt upp i huset med balkong i västläge!

Varmt välkommen till denna minitvåa med en utmärkt placering på Kungsholmen. När du kliver in i lägenheten möts du av ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp och vackert fiskbensparkettgolv. En underbar balkong i soligt västläge erbjuder dig möjlighet att njuta av eftermiddags- och kvällssol. Det rofyllda sovrummet erbjuder tillräckligt med utrymme för en bredare säng. Köket behåller sin charm med sin originaldesign, även om det kan vara värt att notera att det kan behöva en renovering för att uppdatera det till din personliga stil. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och en badkar för avkoppling. I hallen finns flera platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Lägenheten är belägen i en trevlig förening som erbjuder en fantastisk gemensam takterrass med panoramautsikt över Rålambshovsparken, Västerbron och Riddarfjärden. Precis nedanför lägenheten finner du Rålambshovsparken samt den populära strandpromenaden längs Norr Mälarstrand, perfekt för promenader och jogging vid vattnet. Med sitt centrala läge på Kungsholmen har du bara en kort promenad till Fridhemsplan, där du kan utforska ett brett utbud av butiker, kaféer och restauranger. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med tunnelbanans gröna och blåa linje, samt flertalet bussar, inklusive innerstadslinjerna 1, 3 och 4.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 22, 7tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad