Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Sysslomansgatan 22, 4 tr

Slutpris: 5 100 000 kr

Sysslomansgatan 22, 4 tr

2:a i absoluta toppskick med balkong och öppen spis!

BALKONG MED KVÄLLSSOL // MÖJLIG 3:A // ÖPPEN SPIS // TOPPSKICK // ÖPPEN PLANLÖSNING

Fantastisk lägenhet med alla rätt! Här är det bara att flytta in, och njuta av ett härligt läge på Kungsholmen! Sällskaplig tvåa med öppen och luftig planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet som erbjuder öppen spis och utrymme för umgänge. Perfekt sovrum med rymlig och väl tilltagen klädkammare i anslutning. Modernt badrum i absolut toppskick, välplanerad hall med generös förvaring. Genomgående stilrena golv, infälld belysning och bra balkong i västläge. Möjligt att omdisponera till 3 rum och kök (se alternativ planskiss).

Lägenheten är belägen i en trevlig förening som har en stor gemensam takterrass med strålande utsikt över Rålambshovsparken, Västerbron och Riddarfjärden. Nedanför lägenheten ligger Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands populära strandpromenad och joggingstråk längs med vattnet. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close