Såld

Svartbäcken, Uppsala

Swedenborgsgatan 36C

Slutpris: 3 655 000 kr

Swedenborgsgatan 36C

Fin och ljus gavelfyra mot lugn gårdsmiljö

Välkommen till denna trevliga och välplanerade gavellägenhet i Svartbäcken. Lägenheten är i fint skick och är lugnt och bekvämt belägen på en halv trappa i gårdshus mot lugn gårdsmiljö utan störande trafik. Balkong i söderläge. Lägenheten byggdes år 2011 om till en fyra på ett mycket smakfullt och naturligt sätt. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar två källarförråd.

Planlösningen ger dig entré/hall med plats för ytterkläder och bra förvaring, kök i vinkel med rejäl matplats, ett fräscht badrum med badkar och fönster samt ett sovrum med inbyggda garderober. Vidare får du här tre rum i fil. Vardagsrummet med sitt burspråk och två bra sovrum varav det ena har utgång till balkongen.

Här har du bra bussförbindelser och behagligt cykelavstånd till centrum. Här bor du i lugna och hemtrevliga kvarter med närheten till bland annat natur och motionsspår i Röbo. Som boende här har du endast någon minuts promenad till Torbjörns torg med restauranger och ICA med generösa öppettider. Fyrishov med möjligheter till bland annat bad och gym finns även det i närområdet. Stabil förening med välrenoverade byggnader och ingen kö till parkeringsplats.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Swedenborgsgatan 36C, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad