Såld

Svartbäcken, Uppsala

Swedenborgsgatan 28B

Slutpris: 1 825 000 kr

Swedenborgsgatan 28B

Välplanerad gavellägenhet med öppen spis, balkong och renoveringsbehov.

Välkommen till denna trevliga och välplanerade gavellägenhet med fina sällskapsytor och fungerande öppen spis. Lägenheten är i behov av modernisering och är bekvämt belägen på en halv trappa. Balkong med eftermiddags- och viss kvällssol. Takhöjd om ca 2,7 m. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar två förråd varav det ena har eluttag för t ex frys eller liknande.

Planlösningen ger dig entré/hall med plats för ytterkläder och bra förvaring, ett badrum med badkar och fönster, kök med matplats samt ett sovrum med flera garderober. Vidare får du här ett vardagsrum med fönster åt två håll, en fungerande öppen spis och utgång till balkongen.

Här har du bra bussförbindelser och behagligt cykelavstånd till centrum. Här bor du i lugna och hemtrevliga kvarter med närheten till bland annat natur och motionsspår i Röbo. Som boende här har du endast någon minuts promenad till Torbjörns torg med restauranger och ICA med generösa öppettider. Fyrishov, med möjligheter till bland annat bad och gym, finns även i närområdet. Stabil förening med välrenoverade byggnader.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Swedenborgsgatan 28B, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad