Såld

Igelbodaplatån - Saltsjöbaden, Nacka

Svartkärrsvägen 30, 3/3tr

Slutpris: 2 995 000 kr

Svartkärrsvägen 30, 3/3tr

Stor 3:a högst upp i huset med inglasad balkong i öst

Stor 3:a högst upp i huset med solig inglasad balkong mot innergården i öst och sovrummen mot lummigt skogsparti i väst

- Två toaletter
- Högst upp i huset
- Inglasad balkong i öst
- Separat tvättstuga i bostaden
- Sovrum mot lummig skogsmiljö i väst
- Stort förråd i direkt anslutning till bostaden

Perfekt beläget inom en av Nackas mest väletablerade bostadsrättsföreningar återfinns denna bostad. Med en bekväm hiss som tar dig ner till det varma garaget och en generös yta på omkring 6 kvadratmeter intill bostaden erbjuds gott om utrymme för förvaring. Här finns en rymlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och taket pryds av effektiva solceller och modern bergvärme, vilket bidrar till en hållbar och kostnadseffektiv energilösning. Föreningen har dessutom genomgått stambyte, har nya fönster och föreningen har en låg belåning.

Denna trevliga lägenhet är strategiskt placerad högst upp i byggnaden och har en inbjudande inglasad balkong åt öster som bjuder in till avkopplande stunder. Den höga positionen garanterar ljusfyllda utrymmen utan insyn och ger en mysig utsikt över den välskötta gården. Dess närhet till skogen ger en lugn och naturskön atmosfär, samtidigt som det bara är en kort promenad på cirka 600 meter till närbutiken.

Föreningens gemensamma innergård är en pärla för sig själv. Ett imponerande magnoliaträd och syrenbuskar i olika färger skapar en färgrik och fridfull atmosfär, och två stora träd pryds av blommor under våren. Innergården är smyckad med vår- och sommarblommor som skapar en färgexplosion. Här finns också utrymme för avkoppling och gemenskap, med möjlighet att grilla och umgås med grannarna. Det är helt enkelt en underbar plats att njuta av och interagera med sina grannar.

Här finns allt du kan tänkas behöva! Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Saltsjöbadens egna centrum erbjuder matbutiker, systembolag, apotek, blomsteraffär, gym, frisörsalonger, tandläkare, bibliotek, ett flertal restauranger, caféer och massa mer! Det du inte finner här finner du förmodligen en kort tåg- buss eller bilresa bort vid Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I Saltsjöbaden finns flera skolor såsom Neglinge skola, Da Vinci skola och Igelboda skola, och likaså finns ett flertal förskolor såsom Förskolan Nyckelpigan, Förskolan Bergudden och Da Vinci Förskola. På Nacka kommuns hemsida kan ni läsa mer om barnomsorg och skolor www.nacka.se

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartkärrsvägen 30, 3/3tr, Såld i Igelbodaplatån - Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad