Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 83A

Slutpris: 2 000 000 kr

Svartbäcksgatan 83A

Extremt välplanerad 2:a med balkong i bästa solläget!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med ett mycket attraktivt läge i populära och trygga Svartbäcken.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för avhängning, väldisponerat kök med matplats, stort vardagsrum som har plats för både soffgrupp och extra matplats samt härligt ljusinsläpp via fönster och balkong i bästa solläget. Från balkongen blickar du mot Domkyrkan. Charmigt och smakfullt renoveratkök med originalköksluckor och flertalet nya vitvaror. Helkaklat badrum med bl.a. dusch och tvättmaskin samt ett trevligt sovrum. Luftigt och rymligt intryck mycket tack vare den generösa takhöjden (2.7 m).

Mycket bra läge i Svartbäcken med kort cykel- och promenadavstånd till centrum, Universitet och tågstationen. Nära till kollektivtrafik så att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. I närområdet finns mataffär vid Torbjörnstorg, skolor, flera restauranger, apotek, café och även Fyrishov med stort utbud av motion och rekreation. Enkel påfart till E4:an. Närheten till Röbo och Gamla Uppsala med stora vackra grönområden och elljusspår. Perfekt för mysiga promenader samt möjlighet att löpträna.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 83A, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad