Såld

Saltsjöbaden, Nacka

Sturevägen 1A

Slutpris: 3 300 000 kr

Sturevägen 1A

Ljus och välplanerad 4:a i välskött förening med solig balkong i väst!

Ljus och välplanerad 4:a i välskött förening med solig balkong i väst!

- Solig balkong i väst
- Tvättmaskin i bostaden
- Badrum och gästtoalett
- Källarförråd och matkällare
- Ljusinsläpp i tre väderstreck
- Välskött förening med låg belåning
- Bra kommunikationer en kort promenad bort

Välkommen till denna välplanerade och charmiga 4:a i mysiga Neglinge. Här finner du en genomtänkt planlösning med tre rymliga sovrum, ett badrum samt en separat gästtoalett. I direkt anslutning till bostadens stora kök finner vi vardagsrummet med goda sociala ytor tack vare bostadens öppna planlösning och glaspartier. Här finns det gott om plats för familj och vänner. Vidare når vi bostadens mysiga balkong i väst med sol från tidig eftermiddag till sen kväll. I bostadens sovdel finner vi klädkammare, garderober och bostadens stora badrum. Här är en bostad för att trivas i med gott om plats överallt, i ett fantastiskt läge 5min från närmsta tågstation i en gammal välskött förening.

I Neglinge hittar du bland annat bageri Kringelgården, Neglinge skola och den populära lekparken Tågparken. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sturevägen 1A, Såld i Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad