Såld

Saltsjöbaden, Nacka

Sturevägen 12, 2tr

Slutpris: 3 350 000 kr

Sturevägen 12, 2tr

Väl tilltagen 3:a i välskött förening med hiss och solig balkong i väst!

Väl tilltagen 3:a i välskött förening med hiss och solig balkong i väst!

- Hiss
- Solig balkong i väst
- Tvättmaskin i bostaden
- Badrum och gästtoalett
- Bra kommunikationer en kort promenad bort

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a belägen i Saltsjöbadens kanske mysigaste område Neglinge, med närhet till allt från skolor och bageri till kommunikationer och badplatser blir det här lätt att trivas.

Det stora ljusa vardagsrummet är varmt välkomnade och ger gott om plats för möblering med både soffa och TV-möbel. Vardagsrummet uppfattas än större tack vare ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck samt dörren ut till bostadens väl tilltagna balkong i västerläge. Vidare når vi bostadens härliga matplats intill det stora fönstret som för samman vardagsrummet med köket och bidrar till en social knytpunkt i bostadens hjärta. Köket har gott om förvaringsmöjligheter i både hög- och lågskåp samt utrustat med allt du kan tänkas behöva, däribland spis, ugn, kombinerad kyl/frys och praktisk rostfri diskbänk. Väl tilltaget badrum med moderna spottar i taket, kaklade väggar, handfat, skåp, dusch och tvättmaskin. Två väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsäng, förvaring, och skrivbord. Hall med plats för avhängning och tillgång till bostadens mindre gästtoalett.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att bo i en välplanerad bostad med bekvämligheter och en unik charm i ett av Saltsjöbadens mest eftertraktade områden.

I Neglinge hittar du bland annat bageri Kringelgården, Neglinge skola och den populära lekparken Tågparken. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sturevägen 12, 2tr, Såld i Saltsjöbaden, Nacka

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad