Såld

Ösbydalen, Värmdö

Strömstarevägen 40

Slutpris: 3 200 000 kr

Strömstarevägen 40

Lägenhet med radhuskänsla och magisk uteplats

Välkommen till denna trivsamma gavellägenhet med radhuskänsla i idylliska området Ösbydalen. Bostaden har en härlig uteplats på ca 60 kvm med trädäck, gräsyta, odlingar och buskage! Trädäcket har en stor markis och det finns gott om utrymme för diverse utemöblemang. Här kan ni njuta av solen från tidig morgon till sen eftermiddag, sedan fortsätter solen runt till trallen på entrésidan. Även här finns det utrymme för exempelvis loungegrupp, cyklar m.m. Lägenheten är idag en rymlig 2:a med generösa rum och trevliga sällskapsytor. Den går enkelt att göra om till en 2,5:a om man så önskar genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet, se alternativ planlösning.

Husen på Strömstarevägen ligger inbäddade intill varandra med bilfria gångvägar samt en liten lekplats för de mindre barnen att leka vid. Ett stenkast bort finns Ösby sjö där man med fördel kan ta med sig picknickkorgen och tillbringa varma sommardagar eller gå ner och ta ett kvällsdopp.

- Parkeringsplats precis bredvid bostaden ingår i månadsavgiften
- Ca 60 kvm stor uteplats
- Eget förråd med anslutning från uteplatsen
- Nyrenoverat badrum från 2018
- Generösa och trevliga sällskapsytor
- Möjligt att göra om till en 2,5:a

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Strömstarevägen 40, Såld i Ösbydalen, Värmdö Planlösning från Strömstarevägen 40, Såld i Ösbydalen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad