Såld

Årsta, Stockholm

Storsjövägen 41

Slutpris: 3 125 000 kr

Storsjövägen 41

Tvåa omgjord till trea med bra läge!

Med bra läge i området har vi denna en mini 3:a. Lägenheten är väldisponerad och omgjord från en 2:a till en minitrea med ett extra rum som kan användas som ett sovrum eller arbetsrum om så önskas.

- Stambytt kök från 2022
- Stambytt badrum från 2004
- Naturnära
- Goda förvaringsmöjligheter
- Närhet till mysiga Årsta torg med butiker, service
och kommunikationer

Lägenheten bjuder bland annat på två trevliga sovrum och ett vardagsrum med gott om ljusinsläpp, plats för stort matbord samt utgång till den härliga balkongen som bjuder på morgonsol. Genomgående ekparkett, fräscha ytskikt och ett stilrent designkök. Köket är komplett utrustat och stambytt 2022.

Välskött förening med god ekonomi. Lugnt och ostört läge nära goda kommunikationer i form av tvärbanan och bussar bara minuten bort och ca 10 minuters promenad till Årstaberg. Gångavstånd till Årsta torg och dess charmiga centrum finns gott om butiker och service, såväl som mysiga restauranger, gym, caféer, biograf m.m. För den mer shoppingsugna är det nära till både Liljeholmens galleria och Globens shoppingcenter.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storsjövägen 41, Såld i Årsta, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad