Såld

Krokhöjden, Nacka

Storövägen 11

Slutpris: 6 350 000 kr

Storövägen 11

Drömhus i populära Krokhöjden!

Nu har vi äran att presentera en topprenoverad bostad som uppfyller hela familjens behov. Huset har genomgående renoverats på ett mycket smakfullt sätt. Inget har lämnats åt slumpen och här är det bara att flytta in.

Bostaden är ett välplanerat en-plans hus med stora sällskapsytor över kök och vardagsrum, tre sovrum, ett badrum samt en gäst wc, en tvättstuga samt två underbara uteplatser. På husets baksida har man en rymlig altan som lämpar sig perfekt för umgänge och grillkvällar med hela familjen eller besök av vänner. En härlig trädgård i högt läge med goda ytor och odlingsmöjligheter. Planlösningen är idag disponerad på tre sovrum, men med möjlighet att skapa ytterligare ett. Gott om förvaring i garage samt externt förråd.

Detta är ett perfekt hem för familjen som söker ett boende i ett lugnt och barnvänligt område men nära till allt. Villan passar även den äldre generationen som vill bo i ett plan, lättskött och med en fin trädgård.

Krokhöjden är tryggt, tyst och lugnt. Man har nära till Orminge centrum som erbjuder matbutiker, affärer, gym och väldigt goda kommunikationer med buss. Området ligger även granne med ett stort naturområde med fantastiska promenadvägar och badvänliga Glasbrukssjön samt myrsjön. Motorvägsbussar tar dig direkt till Slussen på drygt 20 min.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storövägen 11, Såld i Krokhöjden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad