Såld

Östra Orminge, Nacka

Storholmsvägen 360

Slutpris: 4 500 000 kr

Storholmsvägen 360

Populärt radhus i två plan på 115 kvm med 4 rum på samma våningsplan!

Välkommen till detta charmiga radhus om 115 kvm, fördelat över två plan, centralt beläget på Storholmsvägen 360 i det familjevänliga Östra Orminge. Med sina 5 rum och kök erbjuder bostaden flexibilitet med 4 sovrum på samma plan!

Entréplanet:
Vid första anblicken möts du av en rymlig hall som genomsyras av generöst förvaringsutrymme. Ett stilrent renoverat badrum som är komplett utrustat med toalett, dusch, golvvärme, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Köket, i fint skick, med en central köksö och fullständig utrustning, inklusive induktionshäll, ugn, vinkyl, mikrovågsugn, spisfläkt, kyl och frys. Här har man gott om arbetsyta för matlagning och smart förvaring. Den rymliga matplatsen, angränsande till köket, är perfekt för hela familjen. Vidare finns vardagsrummet som har gott om plats för stor soffgrupp, som även öppnar upp till en imponerande uteplats som bjuder in till avkoppling. Uteplatsen, belägen i soligt söderläge, erbjuder en lummig utsikt över en vacker skogstomt och har plats för loungefrupper, matbord grill.

Övre våningen:
Den övre våningen erbjuder fyra välplanerade och generösa sovrum där tre av dem rymmer dubbelsängar och har utmärkt förvaringsutrymme. Här finns även ett badrum komplett med toalett, handfat och badkar. Här finns även förvaring i att tillgå i vinden med gott om plats.

Uteområde:
Framsidan av huset pryds av en trevlig uteplats och ett praktiskt förråd. Det inkluderas även en garageplats i samfällighetsavgiften. Gästparkering finns i anslutning till gården.

Detta radhus, känt som den mest populära varianten i Östra Orminge, är en självklar favorit bland köpare. Dess optimala planlösning, närhet till skolor och möjligheter till friluftsliv gör detta till ett mycket attraktivt hem. Missa inte chansen att bli ägare till detta eftertraktade boende. Välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storholmsvägen 360, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 360, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad