Såld

Östra Orminge, Nacka

Storholmsvägen 200

Slutpris: 5 300 000 kr

Storholmsvägen 200

Friköpt välplanerat radhus i familjevänligt område!

Varmt välkommen till ett familjevänligt radhus i Östra Orminge. Väl beläget i insynsskyddat läge och med en härlig känsla av ljus och rymd tack vare dess genomgående ljusinsläpp. Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, butiker och 100 meter till Östra Orminges bästa lekplats. Stor och fräsch bostad som passar barnfamiljen perfekt.

Här välkomnas du av en trevlig uteplats med natursten där du kan ha härliga grillmiddagar och samtidigt njuta av kvällssolen tillsammans med ditt sällskap.

Entréplan med öppna sociala ytor och ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens ena helkaklade badrum ligger beläget i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni bostadens väl tilltagna vardagsrum med plats för hela familjen. Vardagsrummet förlängs av en stor balkong där du kan avnjuta din frukost i härlig morgonsol och njuta av vyer över det lummiga skogsområdet.

På suterrängplan finner ni två stycken rofyllda sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober, rejäl klädkammare/förråd med torktumlare samt torkskåp och husets största helkaklade badrum med tvättmaskin och dessutom spabad utöver det vanliga.

På den tillbyggda vindsvåningen erbjuds idag ett större sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. OBS! Denna är ej uppmätt ännu och ingår därför inte i taxeringsuppgifterna. Uppmätningen förväntas ge bostaden en större BOA.

Östra Orminge är perfekt för dig som vill ha ett trevligt och familjevänligt område med blandad bebyggelse och direkt närhet till naturen vilket erbjuder stora möjligheter till ett fantastiskt friluftsliv. Det är även nära till shopping och goda kommunikationer i Orminge Centrum. På promenad- och cykelavstånd finns fina naturområden och vackra sjöar såsom Myrsjön, Glasbrukssjön och Trollsjön. Här finns ett stort utbud av badplatser, grillplatser, motionsspår, lekplatser och idrottsanläggningar. Naturreservatet Velamsund ligger även nära till och har mycket att erbjuda, bl.a. stall, bad, kanot, restaurang och café i vacker miljö. På vintern finns för den skidintresserade även möjlighet till härlig skidåkning i spår. I Östra Orminge finns också en flertalet konstgräsplaner, ishall, inomhushallar, Boo rackethall, självaste Yasuragi och Skepparholmen spa 5 min bort med bilen.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storholmsvägen 200, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 200, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 200, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad