Såld

Höganäs, Uppsala

Storgatan 8

Slutpris: 5 000 000 kr

Storgatan 8

UNIK ETAGELÄGENHET I JUGENDFASTIGHET ANNO 1903 MED GENOMGÅENDE EXKLUSIVT SKICK OCH CENTRALT LÄGE.

Föreställ dig att bo i en etagelägenhet högst upp i en ståtlig jugendbyggnad från år 1903. Denna sekelskiftesdröm är inte bara en bostad, utan ett hem där lyx och charm möts på ett smakfullt sätt. Med generös takhöjd och ett utmärkt ljusinsläpp via de stora spröjsade fönsterna är detta en lägenhet du blir förälskad i vid första ögonkastet. Under de senaste åren har omfattande renoveringar genomförts där man bevarat den äldre charmen och tillfört moderna val för att underlätta vardagen.

Bostaden erbjuder genomgående ett exklusivt skick. En välkomnande hall med smakfulla och praktiska förvaringslösningar. Vidare ett modernt och rymligt kök med höga överskåp, stenskiva och en köksö som bildar en social plattform för matlagning och samvaro. Köket och hallen har en fantastisk takhöjd med gott om ljusinsläpp från flertalet takfönster vilket direkt sätter en hög standard till bostaden. I anslutning till hallen finns ett badrum som är renoverat med moderna och stilrena materialval och tvättmaskin.

Den generösa takhöjden ger även vardagsrummet en luftig känsla. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord för större sällskap. I vardagsrummet finns ett charmigt burspråk med höga fönster intill matplatsen som tillsammans med det ljusa trägolvet skapar en ljus och härlig atmosfär. Intill vardagsrummet finns ett rymligt sovrum med plats för en säng, flertalet garderober samt annat önskat möblemang. På övre etaget finns ytterligare ett sovrum med ett härligt ljusinsläpp från två takfönster och takkupa. Här finns en vacker utsikt mot Domkyrkan och takåsarna kring närområdet. Sovrummet rymmer en säng, nattduksbord och utrymme för skrivbord.

Etagelägenheten är belägen i Höganäs vilket är ett ypperligt läge med närhet till city och Uppsala centralstation. Läget är utmärkt för den som pendlar då det är 10 minuters promenadavstånd till tåg och buss. I närområdet finns även Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär och apotek. I området finns även träningsanläggningar samt flera populära restauranger. Den gröna oasen Höganäsparken ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva ett av Uppsalas vackraste hem. Missa inte chansen att uppleva atmosfären på plats genom att anmäla ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 8, Såld i Höganäs, Uppsala Planlösning från Storgatan 8, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad