Såld

Centrum, Uppsala

Storgatan 18B

Slutpris: 3 400 000 kr

Storgatan 18B

Ljus och fin hörnlägenhet med inglasad balkong och hiss från markplan

Ljus hörnlägenhet i fint skick med ett högt och ogenerat läge. Inglasad balkong i soligt söderläge.

Här bor ni lugnt och bekvämt på tredje våningen i hus med hiss från markplan. Med stora fönsterpartier, ljus färgsättning och en öppen planlösning får ni här en bostad med fint ljusinsläpp och rymdkänsla. Som boende i lägenheten nyttjar du ett rymligt förråd, med egen ingång, beläget på samma våning i trapphuset. Renovering pågår av föreningens vatten- och avloppsstammar. Denna lägenhet kommer att påbörjas i februari 2022. Det innebär att du här kommer att få ett nytt badrum där du som köpare själv väljer färgval och utrustning.

Planlösningen ger er entré/hall med bra förvaring, köksmiljö med intilliggande matplats och öppen planlösning till det ljusa vardagsrummet. Vidare får ni här två sovrum varav det ena har utgång till den inglasade balkongen. Badrum med dusch och tvättmaskin.

Som boende i Brf Rosen lever ni i den absoluta citykärnan med närhet till Resecentrum, restauranger, shopping, parkmiljöer och allt annat som staden har att erbjuda. Ni bor här även i samma kvarter som Kvarnen som enligt många har Uppsalas bästa matbutik. Flexibelt tillträde där tillgång till lägenheten kan fås efter att stamrenoveringen är klar för den som så önskar.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 18B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad