Kommande bostad

Oxbacken, Västerås

Stora gatan 84

  • price tag icon 2 964 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
995 000 kr
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 964 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
Stora gatan 84

Välplanerad bostad i toppskick med egen ingång!

Välkommen till en renoverad och välplanerad bostad med egen ingång!

Lägenheten erbjuder klinkergolv och golvvärme och generös takhöjd. Smakfullt kök med kakel och skåp upp till tak. Köket är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp. Badrum fint kakel och materialval av kvailté. Sovrum med parkettgolv och ljusinsläpp.

Centralt läge med en kort promenad ner till Västerås City eller till Djäknebergets härliga promenadstråk. Ett stenkast till Coop och det nybygga parkeringshuset samt cykelavstånd till Mälaren.

Stabil förening med en låg skuldsättning om endast 2 963kr per kvm. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillgång till en mysig innergård som får utnyttjas av föreningens medlemmar.

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad