Kommande bostad

Centrum, Västerås

Stora gatan 74

  • price tag icon 1 855 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 19 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 855 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Stora gatan 74

Central 1:a med praktisk planlösning!

Välkommen till denna praktiska ett rum med kokvrå i centrala Västerås.

Lägenheten består av en välkomnande hall som erbjuder avhängning för dina kläder och en garderob. Ett rymligt rum med en praktisk kokvrå och ett badrum med enskilt duschutrymme. Perfekt till den som söker en bostad med närhet till allt och en liten månadskostnad!

På Stora gatan 74 bor du i en stabil och attraktiv förening med låg belåning, därav den låga avgiften. Föreningen har i fastigheten en nyrenoverad tvättstuga.

Lägenheten har ett attraktivt läge med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. I centrum hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, barer, biograf och caféer. Centralstationen och busstationen ligger bara en kort promenad bort, och det är behagligt avstånd till både Vasaparken och Mälardalens Universitet.

Om du söker efter ett boende med ett centralt läge har du verkligen kommit rätt. Missa inte chansen att kontakta ansvariga mäklaren för en visning!

Intresseanmälan
Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad