Kommande bostad

Gustavsbergs hamn / Porslinskvarteren, Värmdö

Stig Lindbergs gata 30

  • price tag icon 6 162 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 250 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 104 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 162 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Stig Lindbergs gata 30

Etagelägenhet om totalt 104 kvm. Juridisk person accepteras.

Etagelägenhet med avskilt men samtidigt centralt läge nära hamnens puls.

Lägenheten har ett ljust insynsskyddat läge och är inredd med hög standard och fokus på bekvämligheter. Boendeytan om totalt 104 kvm fördelas över 52 kvm boyta på entréplanet samt 52 kvm biyta en trappa ned. Lägenhetens nedre plan kan avgränsas och hyras ut som separat lägenhet eller lokal. Föreningen accepterar juridisk person som köpare.

Entréplanet samlar de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum vilka disponeras över generösa ytor gentemot den anslutande balkongen i sydväst. Här finns även entréhall och badrum med dusch och ytor för klädvård.

En trappa ned återfinns en mer privat sfär med allrum, ytterligare en entréhall, två sovrum, klädkammare samt badrum. Lägenheten kan med små ingrepp byggas om till att husera mellan upp till fem sovrum, se planritningarna.

Att föreningen accepterar juridisk person öppnar upp för alternativ vad gäller nyttjande av ytorna. Det nedre planet kan delas av och nyttjas som verksamhetslokal alternativt uthyrningsdel med separat ingång från gatan i väster. I väggen under trappan mellan allrum och badrum finns vatten och avlopp med möjlighet att ansluta pentry. Dörren vid trappan är låsbar och FTX-ventilation finns framdraget i hela lägenheten.

Lägenheten är smakfullt inredd med vitmålade väggar, massiva ekgolv med matt ytfinish, stilren gråmatt klinkers vid de båda entréerna samt smakfullt inredda badrum med kakel och klinker i beige ton. Därtill digitala bekvämligheter som fjärrstyrd belysning från Plejd, digitala Yale Doorman lås samt kameraövervakning. Uppvärmning via fjärrvärme med vattenburen golvvärme på entréplanet samt vattenburna radiatorer en trappa ned vilket borgar för låga driftskostnader.

BRF Portvaktsstugan omfattar 13 lägenheter varav 10 är belägna i ett nybyggt hus och tre i ett äldre gårdshus, Portvaktsstugan med anor år 1888. Husen omsluter en lummig innergård där växtlighet samsas med grill- och sittplatser. Bilen parkeras bekvämt på föreningens parkering utmed gatan alternativt i det angränsande Porslinsgaraget.

Som boende i hamnområdet har man närhet till allt från butiker till caféer, restauranger, gym och padelhall. Närmsta matbutik återfinns inom bekvämt promenadavstånd. Utmed Chamottevägen samt Gustavsbergs Allé finns busshållplatser. Motorvägsbussar trafikerar sträckan mot Slussen, en resa på ca 25 minuter.

En kort promenad bort återfinns Gustavsbergs centrum med ett rikt utbud av närservice med mataffär, apotek, post, banker, café, bageri och restauranger. I anslutning till centrum återfinns simhall med gym och äventyrsbad, sporthall, tennishall, skatepark, såväl ute- som inomhusrink för ishockey samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I nära anslutning till Höjdhagen återfinns utomhusgym och på intilliggande Nacka Golfklubb spåras det vintertid för längdskidåkning.

På bekvämt promenadavstånd återfinns Kvarnsjön med möjlighet till insjöbad. Sjön omgärdas likt Farstaviken av orörd natur med stigar och löpspår som leder vidare bort mot Lemshaga och Södersved där havsbad finns. Ytterligare en bit ut i kommunen tar Stockholms skärgård vid.

Intresseanmälan
Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Sophie Palmstierna
Assisterande mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Stig Lindbergs gata 30, Kommande i Gustavsbergs hamn / Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Stig Lindbergs gata 30, Kommande i Gustavsbergs hamn / Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad