Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Stig Lindbergs Gata 21

Slutpris: 3 300 000 kr

Stig Lindbergs Gata 21

Unik minitrea med kungsbalkong i populära Porslinskvarteren!

Unik chans att förvärva denna väldisponerade minitrea med centralt läge i populära Porslinskvarteren! Här bor ni högt upp utan insyn med fin utsikt över Porslinskvarteren och Farstadal. Lägenheten har en solig och södervänd balkong som går längst hela bostaden. Här finns det gott om möbleringsyta för både soffgrupp och solstolar. Den har en inbjudande och praktisk planlösning. I vardagsrummet har säljaren låtit bygga ett till sovrum, perfekt som barnrum eller kontor. Köket är stilrent med massiv och mattslipad bänkskiva i granit, trendiga köksluckor i vitt och grått, integrerad diskmaskin och maskinpark i rostfritt stål. Helkaklat och luftigt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, duschvägg i glas, handdukstork och en snygg kommod. Gediget sovrum med enkel möbleringsyta och flera platsbyggda garderober. Utöver detta har föreningen områdets största gemensamma takterrass. Här kan ni njuta av solen hela dagen med magisk utsikt över farstavikens inlopp. Det finns även en privat del som går att boka vid behov.

Garage finns lättåtkomligt via hissen under föreningens innergård. På samma plan ligger källarförråden.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stig Lindbergs Gata 21, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad