Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Stig Lindbergs Gata 19B

Slutpris: 2 250 000 kr

Stig Lindbergs Gata 19B

Öppen och stilren 2:a i högt läge och stort loft

Vänligen kontakta mäklaren vid intresse!

Välkommen till denna fantastiska 2:a om 43 + 17 kvm i populära Porslinskvarteren. Lägenheten är väldisponerad med stort loft och har en inbjudande och öppen planlösning. Tack vare den höga takhöjden och de vackra fönsterpartierna skapas en pampig känsla med ett vackert ljusinsläpp. Fina detaljer från originalbyggnaden har bevarats och ger bostaden en unik karaktär. Köket är stilrent och snyggt med en massiv mattslipad bänkskiva i granit, trendiga köksluckor i vitt och grått, integrerad diskmaskin och maskinpark i rostfritt stål. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, duschvägg i glas, handdukstork och en snygg kommod. Tillbyggt sovrum med plats för ordentlig säng och förvaringsmöbel. Här bor ni i ett högt läge med vy över Stig Lindbergs gata. Föreningen har även en gemensam takterrass med otrolig utsikt över Farstavikens inlopp.
Huset har hiss med direkt anslutning till garage och ett exteriört källarförråd tillhör lägenheten.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad