Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Stig Lindbergs gata 19B

Nästa visning
calendar icon söndag 16 juni 14:15 - 14:45
  • price tag icon 4 613 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 395 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
  • 18 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 613 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017 (1939)
Stig Lindbergs gata 19B

Väldisponerad och fin lägenhet med industrikänsla och balkong i söderläge

I populära Fabrikshuset finner vi denna väldisponerade 2:a om 49 kvm med loft om ca 18 kvm golvyta. Den ursprungliga byggnaden (gamla Porslinsfabriken) uppfördes 1939 och är ritad av den välkända arkitekten Olof Thunström. Grundkonstruktionen är bevarad och 2016 byggdes huset om till moderna lägenheter med industrikänslan i behåll. Här bjuds på unika detaljer, stora fönsterpartier och fantastisk takhöjd som skapar rymd och karaktär.

Lägenheten är väldisponerad med en öppen och trivsam planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är fint placerat i hörn med mattslipad bänkskiva i granit, därtill har du en mindre köksö för extra servering, förvaring- och matlagningsyta. Köket har stilrena köksluckor i vitt och grått, en integrerad diskmaskin och maskinpark i rostfritt stål. Förslagsvis kan du placera matbordet intill de fina fönsterpartierna, här får du härlig vy över grannföreningens grönskande omgivningar. Vardagsrummet med ca 3.4 meter högt i tak ger en luftig känsla med rymd och goda möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet når du dessutom balkongen som ligger i ett soligt söderläge. Det generösa sovrummet, med lika högt i tak som vardagsrummet, har gott om förvaring i platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng med sängbord. Tack vare storleken på sovrummet får du även plats med förslagsvis en skrivbordshörna, alternativt kan du uppföra en vägg för att skapa ett till mindre sovrum (se alternativ planlösning). Badrummet är helkaklat i vitt och gått, utrustat med behaglig golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, duschhörna med vikbar glasvägg, handdukstork och handfat med kommod. Huset har hiss med direkt anslutning till garaget, på samma plan finns ett källarförråd till lägenheten. Föreningen har dessutom en gemensam takterrass med otrolig utsikt över Farstavikens inlopp för alla medlemmar att nyttja.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 16 juni, 14:15 - 14:45
Anmäl mig
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Stig Lindbergs gata 19B, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad