Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Stig Lindbergs gata 17A

Slutpris: 1 625 000 kr

Stig Lindbergs gata 17A

Välplanerad och stilren studioetta med balkong i populära Porslinskvarteren

Sänkt pris från 1 750 000 kr till 1 675 000 kr! Välkommen och kontakta mäklaren för att boka visning!

Stilren och välplanerad lägenhet med högt i tak och rymlig balkong i soligt söderläge. Bevarade industridetaljer ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. Välutrustat och stilsäkert kök i öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matbord. Sovloft om ca 7 kvm med plats för 160 cm säng. Fräscht badrum med skön golvvärme och tvättpelare. Tack vare det stora fönsterpartiet och det höga taket utstrålar lägenheten ljus och rymd. Den bjuder på en härlig industriell känsla som man slås av redan när man kliver in i trapphuset. Föreningen har även en gemensam takterrass med otrolig utsikt över Farstavikens inlopp. Huset har hiss med direkt anslutning till garage och ett exteriört källarförråd tillhör lägenheten.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stig Lindbergs gata 17A, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad