Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Stig Lindbergs Gata 17A

Slutpris: 2 900 000 kr

Stig Lindbergs Gata 17A

Smakfull 2:a med stort loft i centrala Gustavsberg! 61+18 kvm

Väldisponerad 2:a med stort loft i populära Porslinskvarteren. Lägenheten har en inbjudande planlösning med generösa möbleringsytor. Tack vare den höga takhöjden och de vackra fönsterpartierna skapas en pampig känsla med ett vackert ljusinsläpp. Loftet utgör utöver uppgiven boarea en golvyta om ca 18 kvm och har en takhöjd på knappt 1,50 m. I köket har ni en stilsäker massiv mattslipad bänkskiva i granit, trendiga köksluckor i vitt och grått, integrerad diskmaskin och maskinpark i rostfritt stål. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, duschvägg i glas, handdukstork, vägghängd förvaring och en snygg kommod. Soldränkt balkong i ett rakt söderläge samt en gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Farstavikens inlopp.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stig Lindbergs Gata 17A, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad