Såld

Främre Svartbäcken, Uppsala

Stiernhielmsgatan 10

Slutpris: 10 850 000 kr

Stiernhielmsgatan 10

Fin och charmig villa från början av 1900-talet

Välkommen till denna rymliga och tilltalande familjevilla belägen i Svartbäckens trevliga villakvarter. Huset uppfördes ca 1911 och har fortlöpande byggts om och moderniserats och är i ett mycket fint skick. Här erbjuds du en öppen planlösning med rejäla sällskapsytor, bra ljusinsläpp, gott om sovrum samt stora förvaringsmöjligheter i den inredda och ljusa källaren. Här finner du även detaljer såsom vardagsrummets kakelugn, genomgående fina furugolv, en takhöjd upp till 2,7 m och en alltigenom ljus färgsättning. Lugn och rogivande villaträdgård med gräsytor, blomplanteringar och bärbuskar. Vidare har du här en en altan med sol från lunch till kvällen. Husets balkong har också den ett lugnt läge mot trädgården och nås av både morgon- och kvällssolen.

Planlösningen på entréplanet erbjuder dig en välkomnande entré med hall och gästtoa, kök med en rejäl matrumsdel som dessutom ligger i fil med biblioteket och vardagsrummet. På entréplan finns även ett badrum. På övre plan får du en hall med utgång till balkongen, dusch/WC och fyra sovrum med förvaring. I den ljusa källaren hittar du en rejäl tvättstuga, WC, ett sovrum, ett allrum/sovrum och flera rymliga förrådsrum.

Uppfart med plats för en bil. Här bor du i lugna, hemtrevliga och barnvänliga kvarter med närhet till bland annat natur och motionsspår i Röbo, bad i Fyrishov, trevliga parkmiljöer, flera förskolor och skolor samt med ett behagligt gång- och cykelavstånd till citykärnan. Huset är fiberanslutet och har även centraldammsugare installerad.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stiernhielmsgatan 10, Såld i Främre Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Stiernhielmsgatan 10, Såld i Främre Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Stiernhielmsgatan 10, Såld i Främre Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad