Såld

Älta, Nacka

Stensövägen 7

Slutpris: 2 500 000 kr

Stensövägen 7

ACCEPTERAT PRIS!

Välkomna till denna populära och välplanerade lägenhet i centralt läge i Älta. Detta är en bostad som uppfyller de flesta behov med ett
Här erbjuds komplett kök med matplats, rymligt vardagsrum med inglasad balkong i anslutning, två bra sovrum och badrum med tvättmaskin.

Här bor man med ett centrumnära läge med närservice och bra busskommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö samt övriga Nacka. På gångavstånd når man både förskola och skola. Bara några hundra meter från bostaden når man badplats, motionsslingor och trevliga pro- menadstråk bl. a. runt Ältasjön. Natursköna Älta erbjuder härlig natur med flertalet badsjöar på gång- och cykelavstånd. Även nära friluftsanläggning och restaurang i Hellasgården.

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stensövägen 7, Såld i Älta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad