Såld

Slavsta, Uppsala

Stålgatan 50

Slutpris: 2 650 000 kr

Stålgatan 50

Ljus gavellägenhet med hiss från markplan!

Ljus och välplanerad gavellägenhet med ett ljust och fritt läge. Bekvämt belägen på andra våningen i byggnad från 2003 med hiss från markplan. Lägenheten har bland annat rejäla sällskapsytor med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och genomgående tåligt laminat- och klinkergolv.

Planlösningen ger er entré/hall med plats för ytterkläder, badrum med dusch och tvättmöjligheter samt ett kök med rymlig matplats. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen samt en gäst-wc. Här får ni även tre sovrum, ett bra förråd i lägenheten samt ytterligare ett större vindsförråd vilket gör detta boende till mycket praktiskt.

Här bor du med direkt närhet till naturen alldeles utanför dörren. Med bekvämt cykelavstånd och mycket goda busskommunikationer med linje 6, når du snabbt Uppsala stadskärna. Smidig anslutning till E4:an vilket gör detta boende perfekt för dig som bilpendlar. Alldeles i närheten hittar vi boländerna och bolandcity, med flertalet mataffärer, restauranger och shopping. Slavsta är ett trivsamt och familjärt område med både lägenheter och hus. I nära anslutning ligger även Klarbärsparken/Slavstaparken med lekplats och fotbollsplan. Stabil och välskött förening med bra kontroll över ekonomin.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad