Såld

Slavsta, Uppsala

Stålgatan 44

Slutpris: 2 495 000 kr

Stålgatan 44

Ljus gavellägenhet med dubbla balkonger

Ljus och välplanerad gavellägenhet med ett högt och fritt läge. Bekvämt belägen på tredje våningen i byggnad från 2001 med hiss från markplan. Lägenheten har bland annat rejäla sällskapsytor med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och genomgående parkett- och klinkergolv. Lägenheten har två balkonger. Den större av dem har fin eftermiddags- och kvällssol medan den andra balkongen nås av förmiddags- och dagsolen. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar även ett stort vindsförråd.

Planlösningen ger er entré/hall med plats för ytterkläder, badrum med dusch och tvättmöjligheter samt ett kök med rymlig matplats. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till den större balkongen samt en gäst-wc. Här får ni även tre sovrum varav ett har klädkammare och utgång till den mindre balkongen. Det ena sovrummet har numera en öppen planlösning till vardagsrummet, och nyttjas som matrum, men kan förstås göras om till ett traditionellt sovrum igen.

Här bor du med närhet till naturen. Med bekvämt cykelavstånd och mycket goda busskommunikationer med linje 6, når du snabbt Uppsala stadskärna. Smidig anslutning till E4:an vilket gör detta boende perfekt för dig som bilpendlar. Slavsta är ett trivsamt och familjärt område med både lägenheter och hus. I nära anslutning ligger även Klarbärsparken/Slavstaparken med lekplats och fotbollsplan. Stabil och välskött förening med bra kontroll över ekonomin.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stålgatan 44, Såld i Slavsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad