Såld

Luthagen, Uppsala

Stabby allé 11R

Slutpris: 1 425 000 kr

Stabby allé 11R

Nyare marklägenhet med egen ingång från gården

Modern genomgångslägenhet som bjuder på bra standard och ljusa inredningsval i en mycket stabil bostadsrättsförening. En väldisponerad planlösning som ger dig hall med plats för ytterkläder och ett helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vidare får du här ett välutrustat kök med inbyggd micro, kyl/frys, diskmaskin och plats för matgrupp i öppen planlösning till vardagsrummet, med dess stora fönster, vilket skapar både ljus och rymd till lägenheten. I det lättmöblerade rummet ryms både säng och arbetshörna. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett vindsförråd som lätt nås via hissen.

Lägenheten har en egen ingång från gården och det ger den boende möjlighet till en lättåtkomlig uteplats för utemöbler. Föreningen har en gemensam innergård med trivsamma miljöer såsom grönområden, cykelparkering, sittgrupper och grillmöjligheter.

Bredband (1000 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Mycket flexibelt tillträde.

Ett utmärkt boende för dig som önskar bo i en ljus och fräsch lägenhet belägen i lugna kvarter. Direkt närhet till bland annat restauranger, livsmedelsbutiker, caféer, Ekonomikum, Stabbyskogens vackra grönområde med löpspår och med ett behagligt cykelavstånd till den absoluta Citykärnan. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Varmt välkommen på visning.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stabby allé 11R, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad