Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 31A

  • price tag icon 5 369 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3.5 rum och kök
area icon Yta
  • 91 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 369 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1928
S:t Olofsgatan 31A

MAGISK LÄGENHET MED GENERÖSA YTOR OCH TIDSTYPISKA DETALJER. DRÖMLÄGENHET I 20-TALSHUS I HÖGANÄS!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Detta är en kommande försäljning och tidsplan för denna bostad är ännu inte bestämd, anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för mer information när tidsplan finns.

Välkommen till en mycket ljus och representativ genomgångslägenhet på tredje våningen i hus ritat av Gunnar Leche, belägen i Höganäs just intill stadskärnan och gröna Höganäsparken. Denna mycket tilltalande lägenhet om tre rum och kök stoltserar med sina stora rum, genomgående vackra trägolv, 2,7 m i takhöjd och stora spröjsade fönsterpartier med djupa nischer. Lägenheten bär på en härlig kombination av ljus, rymd och ståtlighet, med sitt fantastiska ljusinsläpp och med sina tilltalande materialval kombinerat med äldre detaljer bevarade från sitt ursprungliga 20-tal.

Planlösningen erbjuder en ljus och välkomnande hall med vackert golv i fiskbensparkett och gott om utrymme för förvaring. Ett smakfullt renoverat kök med plats för större matbord. Ett mycket rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster ut mot den gröna innergården och möjlighet till ytterligare matplats. Två stora, ljusa sovrum med gott om plats, ett av sovrummen har delats upp i två rum och går enkelt att återställa. Totalrenoverat wc/badrum med tvättmaskin. Lägenheten är i genomgående gott skick och har varsamt renoverats för att bibehålla sin 20-tals charm.

BRF Alfhem 2 är en mycket välskött förening, med engagerade medlemmar och god ekonomi. Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits mycket väl. Medlemmarna har bland annat en välskött grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats.

Till varje lägenhet i föreningen finns även en garageplats och för gäster finns ytterligare 3 platser till ert förfogande.

Här bor ni i ett lugnt läge precis intill citykärnan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast några fåtal minuter. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger samt Konserhuset och affärshuset Kvarnen med desto fler restauranger, ICA, systembolag och apotek m.m. Vackra Höganäsparken hittar ni näst intill utanför porten, här öppnas det upp för många lekfulla såväl som avslappnade stunder utomhus.

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad