Såld

Rosendal, Uppsala

Soldathemsvägen 3

Slutpris: 3 595 000 kr

Soldathemsvägen 3

TREA I FRÄMRE ROSENDAL MED STORT BADRUM, GÄST-WC OCH BALKONG. GOTT OM FÖRVARING SAMT BURSPRÅK I KÖK.

// FAST PRIS - RING FÖR VISNING //

Välkommen till denna mycket trivsamma och inbjudande lägenhet i välkända Brf Grindstugan i Rosendal. Här möts du av en välkomnande planlösning med fina sällskapsytor, generös takhöjd och stora fönsterpartier som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Här finner du en rymlig balkong mot med praktisk förvaring av balkongmöbler i ett förråd. I hela lägenheten finns ett inbyggt golvvärme-system. Utöver de stilfulla och högkvalitativa materialvalen har bostaden också ett praktiskt Yale Doorman system vilket förenklar vardagen.

Planlösningen ger dig hall/entré med plats för ytterkläder skjutdörrsgarderob, vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong och stort kök med härligt burspråk som ger fint ljusinsläpp samt möblerbar yta som tex lekhörna eller liknande. Lägenheten har ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, gäst-wc med handfat, två stora sovrum med skjutdörrsgarderober i varje sovrum.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Grindstugan är en förening att verkligen trivas i. Här njuter du av tempererad vinkällare, orangeri, bastu med relax samt takterrass med utsikt över staden. Utmärkta parkeringsmöjligheter både för gäster och de boende i parkeringshuset Dansmästaren som ligger i grannhuset till Brf Grindstugan. För mer info; https://uppsalaparkering.se/vara-parkeringar-test/dansmastaren/. Rosendal är en levande stadsdel med affärsverksamheter i flertalet fastigheter. I huset finner du Leijons bageri och restaurang Elma. Ett stenkast bort har du UB-sushi, Uppsalas kanske bästa sushirestaurang? Handla gör du bekvämt på Hemköp rakt över gatan eller på ICA i närområdet. Här har du nära till city samtidigt som du har Stadsskogen runt knuten. Bra kommunikationer med buss, cykel och bil samt närhet till BMC, SLU och skolor. Välkommen till föreningen som erbjuder något alldeles extra till sina medlemmar.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad